top of page

ŽENY A STŘÍPKY LÁSKY


Dnes a denně se v poradně řeší vztahy. Věčné a věrné téma, které asi nikdy neomrzí. Co je ale pořád ten podobný scénář?


To, že stále mnoho žen čeká na lásku od muže, a nad jinými potřebnými láskami, které mohou hladit jejich duši už nepřemýšlejí. Láska ale není jen jedna. Je to esence, energie, která se získává z různých zdrojů.


Mnoho žen čeká, až konečně někdo vstoupí do jejich života a rozsvítí ho. Čekají, že až se začne jejich muž chovat jinak, budou šťastné. Že až přijde ten muž s velkým M, budou naplněné.


LÁSKA k muži je jenom jeden střípek lásky, kterou žena může ve svém životě prožít.

Ale.. LÁSKA k muži je jenom jeden střípek lásky, kterou žena může ve svém životě prožít. 1 z tisíce střípků. Když žena přenese pozornost jinam a nebude žít jen vztahem, ale třeba tím, co jí baví, odtrhne se od čekání na toho, kdo jí udělá šťastnou. Mužům tohle jde líp, než ženám. Ženy ještě stále žijí tím, aby měli své hnízdo, které by opečovávaly. A je to pořádku, je to naše ženská podstata - dávat a pečovat. Ale pokud nemá žena o koho pečovat, je třeba obrátit tu péči sama k sobě. Třeba do toho, co jí může bavit a naplňovat.


Když žena dělá to, CO MÁ RÁDA, kvete. My ženy na to často zapomínáme.


Protože upřímně..


Můžete pak třeba i mít toho nejúžasnějšího muže na světě, ale štěstí, pravé dlouhotrvající štěstí s přichutí věčnosti, Vás i tak bude pořád stejně míjet. Je třeba totiž být spokojená hlavně sama ze sebe, z toho co děláte a co Vás baví, ne z toho, jestli Vás má někdo rád. Jinak je štěstí pomíjivé a krátkodobé.



Autor: Tereza

bottom of page