top of page

DÁRKOVÉ POUKÁZKY 2021

Aktualizováno: 29. 11. 2020


Milí klienti,


Vánoce máme za dveřmi a já Vám opět po roce nabízím možnost zakoupení dárkového poukazu pro Vaše milované pod stromeček. Tento rok je možné si vybrat ze dvou druhů poukazů, a to dárkovou poukázku na osobní sezení nebo poukázku na konzultaci po telefonu.



Věřím, že v životě se nám nic neděje náhodou a vše má svůj důvod...


Pokud chce člověk sám sebe poznat lépe, dokáže pak i pochopit, proč se mu jisté věci v životě dějí, proč se opakují určité situace, proč potkává stále stejné typy lidí.. Věřím, že nám život skrze zkušenosti zprostředkovává poznání a mým cílem je při konzultaci s tím, kdo sedí přede mnou nebo s ním konzultuji po telefonu poodkrýt přesně ty informace, které pomohou danému člověku svou cestu pochopit. Na sezení pracuji především se sestaveným horoskopem obdarovaného díky kterému rozklíčujeme zásadní oblasti jeho života, úkoly, karmická témata, důvod narození do rodiny, ale také typy partnerů, které si ve svém životě přitahuje a odhalíme důvod prožití si těchto vztahů. Dále nahlédneme do data narození a budeme pracovat s čísly a mytologickými symboly, které nám prozradí cestu jeho duše zde na Zemi. V neposlední řadě se pak zaměříme na energii příchozího, díky které zjistíme bloky na tělesné úrovni a odhalíme potlačené situace, které brání jeho mysli a tělu v plnohodnotném žití. Mým cílem je uvědomění všech, kteří jistě ne náhodou dárkový poukaz obdrželi. Věřím, že právě uvědomění může napomoci každému jít po své životní cestě vědomě a stabilně.



1) OSOBNÍ SEZENÍ

Pomocí astrologického a numerologického rozboru odkrýváme silné a slabé stránky obdarovaného, odhalujeme minulé životy, jeho role v nich a snažíme se přijít na důvod případného karmického zatížení, taktéž se díváme do horoskopu na úkoly a poslání, se kterými přichází Váš blízký do současného života. Na sezení je ponechán čas na karetní výklad současné situace a rozebrání témat, ve kterých cítí potřebu nasměrovat.


S obdarovaným se pak domlouvám na termínu individuálně.


DÉLKA TRVÁNÍ: 1,5 hodiny

CENA: 1000 Kč


2) TELEFONICKÁ KONZULTACE

Telefonická konzultace probíhá v domluveném čase s obdarovaným, který se může ptát v době telefonického hovoru na otázky, na které by chtěl znát odpověď. Při společném hovoru pracuji s jeho horoskopem, numerologickou vibrací jeho data narození a nahlížím do karet. Telefonická konzultace probíhá klasicky přes telefonní hovor či aplikaci whatsapp s videem.


CENA:

300 Kč za 15 minut

500 Kč za 30 minut

700 Kč za 45 minut

900 Kč za 60 minut 1300 Kč za 90 minut

1700 Kč za 120 minut



 

Při zájmu o zakoupení dárkové poukázky mne zkontaktujte přes webový formulář na webových stránkách v sekci Kontakty. K výběru Vámi vybrané poukázky budu potřebovat informaci, zda se pro poukázku zastavíte osobně, zašlu ji poštou nebo elektronicky přes e-mail.


Dárkové poukázky odesílám poštou nejpozději 16.12.2020,

osobně se pro ně v poradně můžete zastavit do 23.12.2020.



Tereza

776 345 235


コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page